Foto: Atria Eesti AS

Atria hõivas möödunud suvel rekordilise grill- ja toorvorstide turuos

Atria Eesti lihatööstus, mille tuntuim kaubamärk on Maks & Moorits, saavutas 2019. aasta suvel rekordtulemused grill- ja toorvorstide kategoorias, hõivates sealsest turuosast 40%. Sel suvel üllatab Maks & Moorits tarbijaid 12 uudistootega.

Maks & Moorits 12 uut grilltoodet jõudsid lettidele aprillis. Maks & Moorits laiendas nii oma lahti lõigatud toorvorstide tootekategooriat kui ka tuntuimat grilltoodete sarja Maitselt mahe.

Lisaks on sellest hooajast kõik Maks & Moorits šašlõkid pakendatud ämbrite asemel vaakumpakenditesse, et vähendada taaskord pakkematerjali kogust.

Atria Eesti AS müügidirektor Meelis Laande sõnul on nende eelmise aasta müügitulemused tunnistus selle kohta, et tarbija eelistab jätkuvalt traditsioonilisi maitseid ja kergelt valmistatavaid tooteid.

„Maitselt mahe sari on justkui meie kvaliteedimärk, mida aastalt aastasse laiendanud oleme,“ ütles Laande ja lisas: „Üha enam tehakse toidueelistuste valik selle põhjal, mida on mugavam valmistada. Seetõttu on lahti lõigatud toorvorstikesed toonud meile klientidelt palju head tagasisidet ning seda kinnitavad ka müüginumbrid – Pühajärve toorvorstikesed on kõige ostetavamad oma kategoorias“.

Lisaks said vorstikesed rahvusvahelise turu-uuringute ettevõtte Nielsen tunnustuse kui lihakategooria 2019. aasta edukaim uudistoode.

Uute üllatajate seas teeb võimsa tagasituleku Maks & Moorits “Värska Orginaal” marinaadis šašlõkk, mille marinaad on valmistatud samanimelisest looduslikust mineraalveest.

Lisaks Värksa marinaadis šašlõkile rõõmustab lihasõpru sibula, soola, maitsetaimede ja vürtsidega Maks & Moorits Jaani šašlõkk äädikamarinaadis, millele lisab pehmust hea oliiviõli ning sea abalihast valmistatud käsitsi lõigatud Maks & Moorits Sibula šašlõkk. Viimasele ei anna sibul ainult head maitset, vaid ka ilusa välimuse.

Meelis Laande märgib, et kuna lihatööstuses on populaarsust kogumas järjest enam tervislikkus, laiendavad ka nemad järk-järgult madala rasvasusega toodete sortimenti.

„Sel suvel leiab poelettidelt kirsisuitsuses marinaadis šašlõki välisfileest, mille magussuitsuses marinaadis on peaosas päris kirsid,“ tutvustab Laande. Lisaks leiab esimest korda Maks & Moorits valikust kanalihaga grillvorstikesed, mis eristuvad just oma madala rasvasisalduse poolest.

Olles turu liider grill- ja toorvorstikeste kategoorias, üllatab Maks & Moorits uute toodetega selgi hooajal. Šašlõki toorvorstikesed on ainulaadse tehnoloogia abil valmistatud kõrge lihasisaldusega toorvorstikesed, mis pakis juba lahti lõigatud.

Toorvorstikeste valikust leiab olemasolevatele kindlatele lemmikutele sel suvel lisaks juustuga Maks & Moorits toorvorstikesed, mille maitses eristub parajalt juustune mekk.

„Oma Maitselt maheda grillsarjaga oleme tõusnud inimeste lemmikute hulka ning sinna stabiilselt püsima jäänud. Edukasse sarja, kuhu kuuluvad juba grillvorst, toorvorst ja šašlõkk, lisandub sel aastal Maitselt mahe grill-liha, mis valmistatud tõelisest lihasõprade maiuspalast- sea välisfileest,“ räägib Laande.

Grillvorsti eelistajatele mõeldes leiab Maks & Moorits valikust priske naturaalsooles grillvorsti ja väikesed grillvorstikesed mugavas väikepakendis.

Samuti toob Maks & Moorits turule kolm tundi madalal temperatuuril eelküpsetatud Buffalo ribi, mis valmib kiirelt ja mugavalt, kuid on sellegipoolest väga mahlane.

“Buffalo rikkalik tšillimarinaad on legendaarne oma puhaste koostisosade ja täidlase maitse poolest ning väikese lisanüansi annab kastmele laim,” kirjeldab Laande.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga