Jätkame kaalusõbralikul lainepikkusel koostöös Fitlap-iga. Edukaid katsetusi taljesõbralike roogade valmistamisel!
Aeg: ca 40 min, 375 kcal
Toiduained
(retsepti kogused on mõeldud keskmisele kaalulangetavale naisele)
- 190g (190g valmis) kartul
- 30g (1.8 viilu) juust (rasva 24-26%) (nt hiirte juust)
- 80g (10 viilu) sink, seavälisfilee suitsusink (rasva 4%)
- 55g (0.3 kl) piim (rasva 2,5%)
- 95g (0.5 tk) värske kurk
Valmistamine
- Koori kartul ja lõika viiludeks.
- Tõsta kartuliviilud ahjuvormi ning kalla juurde piim.
- Küpseta ahjus 200 kraadi juures ca 20 minutit. Võid vahepeal kartulit segada.
- Lisa juurde tükeldatud sink, sega ja küpseta veel 15 minutit.
- Kui kartul on valmis, raputa peale riivitud juust, lase sulada.
- Serveeri kartuli-singivormi värske kurki viiludega.
- Maitsesta toit vastavalt soovile.