Foto: fitlap.ee
Foto: fitlap.ee

Kinoa vürtsikas tomatikastmes ubadega

Toome teieni taaskordse kaalusõbraliku roa koostöös Fitlapiga!

Aeg: ca 20 min, 375 kcal

Toiduained
(retsepti kogused on mõeldud keskmisele kaalulangetavale naisele)

  • 175g (8.8 spl) konservoad, valged, nõrutatud
  • 35g (105g valmis) kinoa
  • 7g (1.4 tl) kookosrasv/õli
  • 100g konservtomatid, purustatud
  • 15g (0.5 tk) sibul (valikuline)
  • Maitseained: sool (meresool või värviline), tšillipipar (valikuline), pipar, koriander, jahvatatud vürtsköömned


Valmistamine

  • Keeda kinoa soolvees valmis (Pane kinoa potti, kalla peale külm vesi nii, et kinoa on kaetud, lase keema. Lisa sool, keeda madalal kuumusel ca 15 minutit kuni kinoa on valmis. Vajadusel lisa vahepeal vett juurde.)
  • Koori ja tükelda sibul.
  • Prae sibul pannil kookosrasvas kuldseks.
  • Lisa purustatud tomatid ja nõrutatud konservoad.
  • Maitsesta soola, pipra, tšillipipra ja soovi korral lisa ka jahvatatud vürtsköömneid.
  • Kuumuta ca 10 minutit madalal kuumusel aeg-ajalt segades.
  • Serveeri kinoat tomatikastmes ubadega. Raputa peale värsket hakitud koriandrit.
Lae alla Fitlap toitumiskava äpp
IOS või Android telefoni jaoks
google play appstore