Kohvikute ja restoranide nädal Ööbikuorus restoranis Andreas.
Foto: ADexpert OÜ

Kohvikute ja restoranide nädal Ööbikuorus restoranis Andreas

8.-14. aprillil toimub Lõuna-Eestis Uma Mekk kohvikute ja restoranide nädal, mille raames on võimalik nautida Ööbikoru Villa restoranis Andreas Võrumaa toidukultuuril põhinevat erimenüüd.

Rõuges asuvas restoranis Andreas pakutakse toidunautlejale kooslust traditsioonilisest toidust ja tänapäevastest trendidest.

Romantilise miljööga restoran asub kolme järve vahel Ööbikuoru ürgorus, lummates külastajaid Lõuna-Eesti looduse ja kohaliku toorainega.

“Toiduvalmistamisel pööratakse erilist tähelepanu kvaliteetsele kohalikule toorainele, et lõpptulemus oleks ikka võimalikult “uma ja hää”,” räägib Ööbikuoru Villa tegevjuht Alar Hõim.

Erimenüüna on isutekitajana menüüs juurselleriremulaad ja suitsutatud angersäga taluleival, mille põhikomponent angersäga on Hõimu sõnul kujunenud Ööbikuoru Villa restorani klientide üheks lemmikutest.

Pearoana pakutakse küülikupada pastinaagikreemiga, mida on hoole ja armastusega hautatud seni, kuni maitses on piisavalt sügavust.

Kohvikute ja restoranide nädal Ööbikuorus restoranis Andreas.

Et üks õige toidukord lõppeb ikka magusaga, pakutakse üllatava ja uudse maitsena toorjuustu-mustikajääkooki. Kolmekäigulise menüü hind on 17 eurot.

Kohvikute ja restoranide nädal Ööbikuorus restoranis Andreas.

Eripaketina pakutakse majutust koos kolmekäigulise õhtusöögiga kahele hinnaga 75 eurot.

Restoran Andreas on Uma Mekk kohvikute ja restoranide nädalal, 8.-14. aprillil avatud 12.00-20.00.