Kodumaine lihatootja Maks & Moorits toob tänavusel talvisel hooajal turule kümmekond uudistoodet, ent kindlasti jäävad tootevalikusse alles ka varasemad tarbijate lemmikud.
Foto: Kairi Oja

Maks & Moorits talvevalikus on tänavu 10 uudistoodet

Eestimaalaste armastus lihatoodete osas ei ole kusagile kadumas – Statistikaameti hinnangul on aastaga liha tarbimine hoopiski  kasvanud – 8,6 kg inimese kohta. Sel sügistalvel rõõmustab kodumaine lihatööstus Atria Eesti Maks & Moorits kaubamärgi all lihasõpru 10 uudistootega.

Tarbija eelistab kodumaist sealiha ning järjest enam oodatakse toiduainetööstuselt mugavalt valmivaid maitsvaid liharoogi, rääkis Atria müügidirektor Meelis Laande.

Suurim täiendus ootab tänavu ees ahjupraadide valikut, kokku tullakse selles valikus välja koguni viie uue ahjulihaga.

Foto: Kairi Oja Maks & Moorits ahjupraadide valik täieneb tänavu kogunisti viie uudistoote võrra.

„Neljal korral on tarbijad valinud Tallinna Toidumessil Maks & Moorits verivorsti parimaks, mistõttu ootab turg õigustatult meie käest uut ja eristuvat tootearendust selles kategoorias. Hooajale vastu minnes otsustasime tarbijat üllatada väikeste verivorstikestega,“ tutvustas Laande.

Foto: Kairi Oja Et eestimaalane armastab verivorste ning need on populaarsed lisaks jõuludele kogu talvise hooaja vältel, täienes Atria verivorstivalik väikeste, just ühe ampsu suuruste verivorstidega.

Üks tore tootearendus, millega ettevõte turule toob, on verivorstid toortatraga, mis on suure kiudainesisaldusega ning millele annavad täiendavat maitset rukkihelbed ja praetud sibul.

Meelis Laande sõnul on Atria üheks turueeliseks konkurentide ees oma sealihafarmide olemasolu, mis pakuvad parimat värsket toorainet.

„Seapraad on traditsiooniline jõuluroog, kuid erinevad maitseained ja küpsetamismeetodid annavad sellele iseloomulikud nüansid,“ rääkis Laande.

Seetõttu leiavad Maks & Moorits valikust oma lemmiku nii klassikalisema maitse eelistajad kui ka need lihasõbrad, kel maitse januneb erilisema järgi.

Foto: Kairi Oja Maks & Moorits sügistalvine uudistoodete valik täieneb enim ahjupraadide kategoorias.

„Täiusliku maitsekoosluse pakub Maks & Moorits Kaelapraad praesibulaga. Klassikaline ahjuliha on iga jõululaua asendamatu kaaslane ning Maks & Moorits Vürtsidega ahjulihas annavad maitsele tooni kerge sinep ja pipar. Taine fileepraad ürtidega on maitsestatud kerge küüslauguga. Lisaks populaarsele klassikalisele kintsutükist valmistatud ketaspraele on sellel aastal uudisena viie pipraga suur seapraad,“ tutvustas Laande uusi talvehooaja lemmikuid ahjupraadide sortimendis.

Foto: Kairi Oja Pildil Atria Eesti müügidirektor Meelis Laande ja tegevdirektor Olle Horm sügistalviseid uudistooteid tutvustamas.

Pettuda ei tule ka ahjuribide austajatel, sest Maks & Moorits toob lettidele viis tundi madalal temperatuuril eelküpsenud kulinaarse ahjuribi.

„Tšilli, tomat ja küüslauk rõhutavad rohke lihaga ribitrüki hõrku maitset ning lihaleemest annab valmistada suurepärase kastme,“ märkis Laande.

Maks & Moorits valikus on uus tulija ka Maasuitsust ahjuliha, mis sobib serveerimiseks nii külmalt kui soojalt.

Laienenud on edukas ahjukastmete sari, mis saab täiendust kukeseentega koorese lihakastme näol.

„Lisaks vanadele olijatele hindavad tarbijad selliseid tuntud tegijaid, mis valmivad kiiresti ja mugavalt ning ei eelda suuri kokandusalaseid teadmisi küpsetamismeetoditest ega maitsestamisest,“ tegi Atria müüdidirektor kokkuvõtte eesootavast hooajast lihalettidel.

Atria Eesti AS on üks suurematest, ligi 350 töötajaga Eesti toiduainekontsernidest ning suuruselt teine seakasvataja Eestis. Atria Eesti AS kuulub Soome börsiettevõttele Atria Oy. Atria Eesti tuntuim kaubamärk on Maks & Moorits. Kõik Maks & Mooritsa tooted on valmistatud ilma E621 lõhna- ja maitsetugevdajata.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga