Peagi on õhtu ja Sul ei ole ühtegi ideed, millest ja mida õhtuks valmistada? Kui ei, tee vahelduseks proovi ahjukanaga Kati Lehepuu koostatud retsepti alusel.
Retsept on mõeldud kahele
Vaja läheb:
450g broileri poolkoibasid
400g Härmavilja Brokoli, lillkapsa ja porgandi segu
150ml köögiviljapuljongit
50ml vahukoort
2sl võid
veidi sidrunimahla
maitse järgi tšillihelbeid
soola
1sl õli
Tee nõnda:
Pruunista poolkoivad kuumal õlisel pannil. Pane poolkoivad ahjuvormi ning vala peale puljongivedelik ja vahukoor. Küpseta eelsoojendatud ahjus 170 kraadi juures umbes 40 minutit.
Keera poolkoibasid küpsemise ajal paar korda ümber, et need ühtlaseks küpseksid. Sulata köögiviljad pannil ja kui need on ülesse soojenenud, siis lisa või, veidi sidrunimahla, sool ja maitse järgi tšillihelbeid.
Serveeri poolkoivad koos köögiviljadega. Kastmeks kasuta ahjus olnud puljongivedelikku.
Head isu!
Lisa kommentaar