Foto: Balbiino AS Retsepti autor on Kati Lehepuu.

Mõnus õhtusöök – mahlane ahjukana köögiviljadega

Peagi on õhtu ja Sul ei ole ühtegi ideed, millest ja mida õhtuks valmistada? Kui ei, tee vahelduseks proovi ahjukanaga Kati Lehepuu koostatud retsepti alusel.

Retsept on mõeldud kahele

Vaja läheb:

450g broileri poolkoibasid

400g Härmavilja Brokoli, lillkapsa ja porgandi segu

150ml köögiviljapuljongit

50ml vahukoort

2sl võid

veidi sidrunimahla

maitse järgi tšillihelbeid

soola

1sl õli

Tee nõnda:

Pruunista poolkoivad kuumal õlisel pannil. Pane poolkoivad ahjuvormi ning vala peale puljongivedelik ja vahukoor. Küpseta eelsoojendatud ahjus 170 kraadi juures umbes 40 minutit.

Keera poolkoibasid küpsemise ajal paar korda ümber, et need ühtlaseks küpseksid. Sulata köögiviljad pannil ja kui need on ülesse soojenenud, siis lisa või, veidi sidrunimahla, sool ja maitse järgi tšillihelbeid.

Serveeri poolkoivad koos köögiviljadega. Kastmeks kasuta ahjus olnud puljongivedelikku.

Head isu!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga