Setomaad on Tourestile esindama tulnud Seto Küük.
Foto: Kairi Oja

Nädalavahetusel toimuval turismimessil Tourest tutvustatakse Eesti toiduteed

Täna, 7. veebruaril avatud turismimessil Tourest 2020 saavad huvilised läbi astuda Eesti toiduteelt, kus pakutakse erinevate piirkondade maitseid, sooja toitu ja suupisteid tippklassi restoranidelt, väiketootjatelt, ettevõtetelt, talupoodidelt ja armastatud söögikohtadelt.

“Eesti on hea toidu maa! Meil on hulgaliselt tublisid ettevõtjaid, kes oskavad kohalikku toitu väärindada, ja täna algav Tourest pakub head võimalust tutvuda piirkondlike maitsetega,” ütles maaeluminister Arvo Aller. “Soovitan kõigil, kel vähegi mahti, astuda sel nädalalõpul läbi messilt, et koguda ideid, kuidas veeta maitsev puhkus Eestis,” lisas Aller.

Foto: Kairi Oja

Toitlustamine ja toidukaupade müük on koondunud messil eraldi halli “Elamused ja maitsed”. Eesti toiduteele on seal eraldatud 250 m2 ala, mis on sisustatud erinevate toidupiirkondade kohaliku toidu pakkumiste ja pakkujatega ning mille identiteediks on sõnum “Eesti toidutee – südamega valmistatud eestimaised maitsed”.

Eesti toiduteed tutvustab messil MTÜ Eesti Maaturism Maaeluministeeriumi toetusel. Tourest 2020 on avatud 7. – 9. veebruarini.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga