Avamispeol sai degusteerida hinnatumaid Eesti juustufarmide tooteid, kõrge kvaliteediga liha- ja kalavalikut ning kohalike väiketootjate põnevaid uusi jooke.
Foto: Kalev Lilleorg

Galerii: Stockmanni uuendas toiduosakonda!

Eile, 14. novembril toimus Stockmanni kaubamaja uuenenud toiduosakonna eksklusiivne avamine. Sündmuse rikkaliku menüü tegid Eestit maailma kokandusala tippvõistlusel Bocuse d’Or esindanud meisterkokad Vladislav Djatšuk, Heidi Pinnak ja Pavel Gurjanov Stockmann Delikatessi parimatest paladest.

Täies ulatuses uuendatud toiduosakond pakub külastajatele varasemast veelgi laiemat valikut kvaliteetseid ja erilisi tooteid.

Avamispeol sai degusteerida hinnatumaid Eesti juustufarmide tooteid, kõrge kvaliteediga liha- ja kalavalikut ning kohalike väiketootjate põnevaid uusi jooke.

“Poe valik on väga rikkalik. Leian siit alati inspiratsiooni menüü koostamiseks nii oma restoranikülalistele, aga ka kodusteks eineteks,” märgib Bocuse d’Or kokk Vladislav Djatšuk, kes on peakokk restoranis Mon Repos ja Tchaikovsky.

“Toit ühendab ja toob inimesed kokku,” sõnab toiduosakonna juhataja Mairika Juhandi ja ütleb, et Stockmanni toidupoe eesmärk on aidata kiire elutempo juures tuua hea toidu ümber inimesed, kes on meile olulised.

“Loome keskkonna, mis inspireerib toitma olulisi suhteid enda ümber. Toit on see, mis toob igal õhtul söögilaua ümber kokku perekonna või mis muudab lihtsamaks sõprade külla kutsumise, aga aitab ka luua häid suhteid kolleegidega,” toob Juhandi näiteid.

Uuenenud toiduosakonnas on müügil enam kui 15 000 erinevat toodet. Külastajate lemmikud on Juhandi sõnul Stockmann Delikatessi liha- ja kalavalik, aga ka gourmet-leti salatid ja valmistoidud.

Uuenesid ka pagari- ja kondiitritoodete letid

Täielikult on uuenenud ka pagari- ja kondiitritoodete letid, pakkudes parimate tootjate valikut ning kohapeal valmistatud omatooteid.

Eksklusiivsel avaõhtul pakkusid Eestit maailma kokandusala tippvõistlusel Bocuse d’Or esindanud meisterkokad Vladislav Djatšuk, Heidi Pinnak ja Pavel Gurjanov rikkaliku valiku Stockmann Delikatess parimatest paladest.

Serveeriti enam kui 200 produkti, nende hulgas näiteks: muskaatkõrvitsa salatit Blue kongo kartuli ja ürdidressinguga; delikatess-ohakat ja ufokõrvitsat; hiidkrevette popcornis; õrna pardimaksa pâté’d ning siiakala tartari Stockmanni majaleivaga.

Oluline tööandja

Stockmanni kaubamaja toiduosakonnas töötab kokku 140 inimest, kellest üle poole on enam kui 10-aastase staažiga. Päevas külastab legendaarset toiduosakonda keskmiselt 4000 klienti.

1997. aastal avatud Stockmanni toiduosakond oli Eesti esimene ja pikki aastaid ainus kõrgtasemelist valikut pakkuv toidupood. Legendaarne pood on tänaseni suutnud hoida kvaliteeti ja pakkuda omanäolist kaupa nii valmistoidu kui toorainete osas.

Stockmann AS on osa Soome jaekaubanduskontsernist Stockmann Group. 1993. aastal Eestis tegevust alustanud Stockmanni kaubamaja pakub laia valikut kvaliteetseid kaubamärke nii moe-, ilu-, kodu- kui toidukaupade kategooriates.

Pildivaliku autor: Kalev Lilleorg

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga