kristiina-viirpalu

Viimastel aastatel on hakatud oluliselt rohkem tähelepanu pöörama kohalikule toidu toorainele ja selle kvaliteedile.

Viimastel aastatel on hakatud oluliselt rohkem tähelepanu pöörama kohalikule toidu toorainele ja selle kvaliteedile.
Viimastel aastatel on hakatud oluliselt rohkem tähelepanu pöörama kohalikule toidu toorainele ja selle kvaliteedile. Loomulikult on nôudluse kasvuga seoses tekkinud rohkesti ka kohaliku toidu kasvatajaid ning -tootjaid. Eriti tore on märgata, et ka paljud meie restoranid, kohvikud ja ka catering ettevõtted on võtnud kursi kohalikule toorainele. Ehemaitse portaal aitab nende väärtuste kujunemisele oluliselt kaasa, ka saab siit inspiratsiooni toidu valmistamiseks!

Kristina Viirpalu-Tudeberg
moelooja

Ehemaitse.ee
5
2020-01-13T12:28:34+03:00

Kristina Viirpalu-Tudeberg
moelooja

Viimastel aastatel on oluliselt rohkem hakatud tähelepanu viitama kohalikule toidu toorainele ja selle kvaliteedile.
Jaga