Foto: fitlap.ee
Foto: fitlap.ee

Tšilli-apelsini kanašaslõkk

Koostöös Fitlap’iga jagame teiega taljesõbralikke retsepte ning kutsume kõiki üle oma tervisele suuremat rõhku panema!

Aeg: ca 35 min, 375 kcal

Toiduained
(retsepti kogused on mõeldud keskmisele kaalulangetavale naisele)

  • 95g (70g valmis) šašlõkk, tšilli ja apelsini kanašašlõkk
  • 130g (130g valmis) kartul
  • 4g (1.3 tl) oliiviõli
  • 10g (0.4 spl) hapukoor (rasva 20%)
  • 100g (1.7 peotäit) lillkapsas
  • 2g (0.3 tl) mesi
  • 30g (2 tk) redis
  • 15g (1 peotäit) lehtsalat


Valmistamine

  • Pese kartulid ja lõika sektoriteks.
  • Lisa oliivõli ja soola.
  • Lõika lillkapsas väiksemateks õisikuteks. 
  • Tõsta Nõo Tšilli-apelsini kanašaslõkk, kartuli sektorid ja lillkapsas 25 minutiks 180 kraadisesse ahju. 
  • Salati tegemiseks haki redised ja salatilehed ning lisa hapukoor ja tilk mett.
  • Maitsesta soola ja pipraga.
Lae alla Fitlap toitumiskava äpp
IOS või Android telefoni jaoks
google play appstore