Retsepti autor: Kati Lehepuu
Foto: AS Balbiino

Tummine tomatisupp veisehakkliha ja täistera spagettidega

Kusagil pole kirjas, et jõulude ajal peab üksnes verivorsti ja hapukapsast sööma. On täiesti lubatud teha endale ja oma perele vahelduseks üks korralik tummine supp! Retsepti on koostanud Kati Lehepuu ning see on mõeldud kahele einestajale.

Vaja läheb:

200g Härmavilja Suvist supisegu

60g täisteraspagette

200g veisehakkliha

200ml tomatipüreed

400ml-600ml köögiviljapuljongit

1sl õli

soola

pipart

peterselli

Tee nõnda:

Aja potis vesi keema ja lisa sellele puljongikuubik ja lühemaks murtud spagetid. Kui spagetid on peaaegu valmis, siis lisa eelnevalt õlisel pannil pruunistatud hakkliha, suvise supisegu köögiviljad ja tomatipüree.

Lase keema tõusta ja madalal kuumusel mõned minutid podiseda. Kui spagetid on valmis ja maitsed ühtlustunud, siis maitsesta veel soovi korral soola ja pipraga ning serveeri värske peterselliga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga