Retsepti autor: Kati Lehepuu
Foto: AS Balbiino

Ühepajatoit veiselihaga

Kel õhtusöögiplaanid veel tegemata, jõuab seda veel teha – üks mõnus ja lisaks ka kiirelt valmiv ühepajatoit mahub kenasti nädalat lõpetama! Retsept on mõldud kahele ning selle on kokku pannud Kati Lehepuu.

Vaja läheb:

400g Härmavilja Ühepajatoitu

300g veise välisfileed

100ml tomatipüreed

200ml loomalihapuljongit

2sl õli

soola

pipart

värsket murulauku

rosmariinioks

Tee nõnda:

Kuumuta suurel sügaval pannil õli ja pruunista selles kiirelt veiseliha tükid. Tasub meeles pidamist, et liiga kaua pruunistades muutub liha kõvaks. Lisa pannile ühepajatoidu segu, puljongivedelik ja tomatipüree.

Keera kuumus maha ja lase madalal kuumusel umbes 20 minutit podiseda, veiseliha peaks selle ajaga muutuma pehmeks. Maitsesta soovi korral soola ja musta pipraga. Serveerides puista üle hakitud murulauguga.

Hääd isu!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga